Hoppa till innehåll
Bra på Netflix

Bra på Netflix – Startup är en serie om kryptovaluta

Nu under vintern letar du säkerligen efter något bra på Netflix som kan underhålla dig under alla mörka dagar och kvällar. Det bästa med Netflix är att de har TV-serier från så många olika länder. Det finns alltid något nytt att upptäcka. Om du är intresserad av investeringar och kryptovaluta kan du till exempel titta på serien Start-up som är en sydkoreansk serie med stort underhållningsvärde.

Bra på Netflix om kryptovalutor

Att svensk barnfilm blir allt mer populärt och därför är det inte så konstigt att serier tar inspiration av detta. Du kan bli inspirerad av serien även om du får komma ihåg att allt är fiktion. I Start-up kommer du möta flera skådespelare som du säkerligen inte hört talas om förut. Du hör ett nytt språk, möter nya ansikten och lär dig om kryptovalutor. Bättre än så kan det knappast inte bli när du letar efter en ny serie att följa.

Se den var du vill

Det finns hela 16 avsnitt och det är inte säkert att du kan se alla i ett streck. Det som är så bra med strömning är du kan titta var som helst så länge du har internet. Därför är det också en fördel att installera Netflix på din telefon. Då kan du till exempel titta på bussen eller tåget om du inte kan slita dig. Start-up visades först i sitt hemland Sydkorea men är nu tillgänglig internationellt på Netflix. Huvudrollen är en kvinna som drömmer att bli lika framgångsrik som Steve Jobs. Hon blir indragen i en komplicerad kärlekstriangel som tar upp mycket av programtiden, med andra ord den perfekta mixen av drama och big business.

Sydkoreas motsvarighet till Silicion Valley

Denna serie utspelar sig i det som kallas för Sydkoreas Silicon Valley och huvudrollen är bara en av många vi får följa. Därför är den värd att ge en chans om du vill se något bra på Netflix som också utvecklar dig inom krypto.

Flera olika start-ups

Serien handlar mycket om start-ups, alltså företag som försöker etablera sig. Det kan jämföras med att du ska börja köpa kryptovaluta. Först måste du läsa om på olika slags valutor och komma underfund med vilken som passar dig bäst. Det går även att välja Bitcoin eftersom det är det vanligaste alternativet. Du får en massa tips i serien om vad du kan tänka på och hur du ska agera vid vissa situationer. Det kan vara väldigt inspirerande att se människor i en liknande situation som den man själv vill vara i.

Upptäck mer bra på Netflix

När du har sett färdigt denna serie kan du ge dig på flera liknande alternativ. Något som är bra med Netflix är att du får rekommendationer på serier som påminner om den du nyligen sett. Kryptovalutor och affärsvärlden är alltid spännande och det finns många serier som avhandlar detta. Det är bara att göra en djupdykning ner i Netflixs sortiment och hitta flera favoriter du kan streckkolla.

Etiketter: