Barnfilm Netflix

Barnfilm Netflix

Har hemmabiblioteket börjat sina och ungarna redan tröttnat på alla gamla repriser som körs på TV:n? Oroa dig inte, barnfilm Netflix är fullt av bra alternativ som kommer förgylla kvällen för både dig och dina ungar. Har du redan ett abonnemang eller behöver du skaffa ett? Ett abonnemang kostar mellan 89-159 kr per månad och är baserat på hur många filmer du får tillgång till.

Lyckligtvis så är Netflix inte bara fyllt av barnfilm. Med mängder av filmer och serier från hela världen så kan du vara lugn. Du kommer aldrig att få slut på saker att titta på och det gäller hela familjen!

Bästa barnfilmerna på Netflix

Om du är ute efter en bra barnfilm Netflix så finns några självklara alternativ. På Netflix finns nämligen prisbelönta filmer och serier från jordens alla hörn. Har du och dina barn exempelvis kollat de animerade filmerna om Shrek? Börja med orginalet från 2001.

Om ni tyckte om Shrek så kan ni även glädjas över ytterligare tre filmer i serien. Om ni gillar animerade filmer så är även Kung Fu Panda en given favorit. Självklart finns filmerna med antingen svenskt eller engelskt tal samt undertexter på båda språken.

Animerad barnfilm Netflix

Barnfilmer kommer i många olika tappningar men de animerade är utan tvekan de mest populära. Kolla in våra favoriter i listan här nedan:

  • Kejsarens nya kläder (2000)
  • Svampbob fyrkant – Filmen (2004)
  • Atlantis – en försvunnen värld

Mer av de bästa barnfilmerna på Netflix

Det är svårt att nämna barnfilm Netflix utan att i samma andetag prata om de otaliga datoranimerade filmerna som kommit under de senaste åren. Däribland bland annat filmserien Dumma Mej där vi bekantar oss med de älskvärda minions.

Om du gillar den typen av film ska du även titta in uppföljarna till Dumma Mej samt storfavoriterna Det regnar köttbullar, Hotell Transylvanien, Megamind och de prisbelönta Lego-filmerna. Det som är bra med Netflix är att du kan sätta ditt eget betyg och sedan bli rekommenderad nya barnfilmer utifrån din smak.